Nu börjar det hända grejer!

Oj oj oj, livet tar verkligen ut sin rätt ibland och man själv hamnar bara i passagerarsätet och får hänga med på allt kul utan att kunna ta de pauser man kanske behöver. Så känner jag att första delen av juni har varit och jag har då prioriterat bort bloggskrivandet. Mycket av de jag velat säga finns redan här, så att kika lite ibland mina gamla inlägg är en liten rekommendation om man har lust att fördjupa sig lite i hur jag tar mig an börsen (och träning!)

Jag har lite idéer till nya blogginlägg, men det jag tänkte skriva om får komma emellan då det är en ganska stor milstolpe på löpsidan som jag verkligen sett fram emot och som jag nu äntligen har passerat.

I helgen som gick så var jag iväg med min klubb till Finland och tävlade i en sjumanna-stafett som heter Jukola. Inget djupare om det men den stora grejen blev då alltså att jag gjorde tävlingspremiär nu efter ett otroligt långt uppehåll! Jag har sprungit några pass innan där jag kunnat trycka på lite mer och fått positiv respons från knät, men detta var ett tufft test där jag gick på i tävlingsfart genom hela loppet. Resultatet i sig var ganska oviktigt i sammanhanget, jag var inte svagaste länken i laget och kroppen svarade som jag ville så därav var allt annat en bonus!

Tanken var från början att ta det lugnt och känns mig fram och inte riskera något, men sista veckan innan kändes väldigt bra, så jag tyckte att det var värt att testa och att vara otroligt lyhörd samtidigt för tecken på försämring. Det blev således en ganska kort startsträcka mentalt för att förstå att det här faktiskt är min tävlingsdebut sedan maj förra året då knät satte helstopp, men det var inte desto sämre för det. Kalaskul, och nu är det bara att fortsätta bygga på det här fina läget!

13410378_10208227938810140_279129297_o
Bild från den lerdränkta arenan, jag försöker visa vilket håll regnet kom ifrån.

Finland i övrigt bjöd på en riktigt regnkavalkad och det var en riktigt utmaning att hålla några plagg torra och rena. Jag har inget emot regn vid träning och tävling, men när man inte har så många val än att befinna sig i det så är jag inte så positiv till det.

Nu efter helgen så styrde skutan till Sälen där jag har framförallt planerat in en del träning, men också lite distansjobb för att inte slösa med semesterdagarna! Mina 2 småbröder som är ganska mycket yngre än mig (8 och 11 år yngre) har länge ”bara” varit en del av familjen och inte riktigt varit träningskompisar, vilket de nu i år har blivit tillräckligt stora för att bli bägge två. Förstå mig rätt här då jag självklart har tyckt om mina bröder sedan dagen vi sågs första gången men att också få dela ett stort intresse som jag har (och de har) är en otroligt häftig känsla, det är som att det är vi mot världen nu.

Innan frukost idag så skulle de ha ut mig på en ”morgonjogg” uppför Väggen, vilket slutade i ett stentufft race som jag behövde pressa väldigt hårt i för att hålla undan för seger. Vi är alla 3 extrema tävlingsmänniskor i allt vi tar oss för så det var inte aktuellt att släppa upp någon såhär tidigt på lägret.

Ser fram emot att hinna med lite bloggande nu i veckan mellan passen, man orkar inte mer ifrån horisontell position ändå 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Nu börjar det hända grejer!”

 1. Kan vara en tanke att dela upp din blogg om du ska skriva om både löpning och ekonomi så att du inte tappar läsare.

  Gilla

  1. Tjena Peter!

   Kul att du hittat hit! Ni är ett par stycken som kommit med detta förslaget och jag förstår verkligen att det kan bli lite off-topic när man förväntar sig en ekonomiblogg. Jag vill såklart att man ska kunna hitta lite tips och insikter här och börs och sparande, men samtidigt så är syftet med bloggen att lyfta fram min resa från inget sparande och en trasig kropp till ett slutmål om ett par år då jag vill vara elitidrottare på heltid utan behov av sponsorer. På den vägen så vill jag skriva om båda delarna för de är båda delar utav resan. En del andra bloggkollegor inom ekonomi skriver också lite titt som tätt om sin träning så jag känner att nåt kan ju jag bjuda på också.

   Jag försöker också att lägga inläggen i olika kategorier så att man ska kunna sortera ut det man vill läsa lättare. Detta finns i menyn till höger. =)

   Tack för din kommentar!
   //Dubbel Utdelning

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s