Pepp

För att kunna prestera på topp inom många områden så behöver man (tycker jag) vara i ett ”mindset” som man känner sig bekväm i och känner igen från tidigare. Det finns många sätt att nå dit och väl där så kanske tillståndet ser helt olika ut beroende på vem du frågar. En del läser en bok, mediterar, äter ett mellanmål, ”slår sig själv” (tänk tyngdlyftning) eller lyssnar på musik för att nämna några. Jag tillhör den gruppen som lyssnar en del på musik innan och tänkte bjuda på några ”beats” som jag gillar i dessa lägen. Det tillståndet jag vill uppnå när jag lyssnar på musiken är att det jag ska företa mig ska kännas som det coolaste som finns, oavsett om det är dammsugning, inlämning av skolarbeten, deadline på jobbet eller en start på SM. Glöm inte att höja ljudet! (Vill även varna känsliga läsare/lyssnare för väldigt klyschiga textrader nedan)

Först ett tungt intro från Mr Glitter.

Ytterligare ett tungt intro som även blev ledmotiv till ”The Wolf of Wall street”. Man har samplat ifrån den tidigare låten från Gary Glitter så en liten upprepning…

Ingen förklaring behövs, bara att njuta…

Lite mer ”chillax” med vad jag tycker är Kygo’s bästa låt. Nu har han blivit för mainstream i mitt tycke men denna håller klass…

Nästa har egentligen lite för grov text, men beatet är grymt!

Nästa är från en i min ögon klassisk scen i ”Remember the Titans”, bara att googla upp ”Who is your daddy?”. Låten har vi här:

Nästa är från Guitar Hero 3-tiden, ingen närmare förklaring behövs…

”Baby seasons change, but people don’t”, är man på väg mot sitt mål ändras det inte av plötsliga motgångar.

Svår att sätta ord på den, men pepp det är den!

Rundar av med ett sista tungt beat som jag lyssnade mycket på under en tid som formade mig mycket som person, glöm inte att höja ljudet och luta er tillbaka!

 

Det blev allt som bjuds på för den här gången! Stay Pepp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s