Ruta ett, för andra gången

Då var man där igen, tillbaka på noll och redo att börja att kliva på uppför trappan igen. Som jag tror inte har undgått någon så har bloggen till syfte att följa mina 2 investeringar och i och med att jag startade den så befann sig min utdelningsportfölj på ruta ett, inga (nästan) utdelningar hade tickat in än och jag hade en spretig tanke om vad som skulle behöva ingå i portföljen. Detta har jag fått fason på, passerat 500 kr per månad i snitt i utdelningar och tycker själv att jag har en ok balans just nu i portföljen.

Men nu står jag då här på ruta ett igen, och det beror inte på att aktiemarknaden kraschat, tackat för sig och gått hem. Löpningen som jag skriver om har som jag skrivit tidigare varit ganska kass för att uttrycka det i exakta termer. Inte ett löpsteg egentligen sedan maj och inga tuffa pass på varken cykel eller skidor sedan slutet av september. Efter nyår fick jag mer problem, läkare som plötsligt försvann och till slut så ringde jag och sa att det var slut på tålamodet från min sida och snabbare än vad jag själv knappt hann med så låg jag på operationsbordet och försvann in i narkosens värld igår.

Vaknade ett tag senare och mådde som en kung, lite lätt ”morfinig” och nöjd att det nu har tagits ett stort spadtag för att komma framåt. Kikade på twitter vilket var översvämmat med faktumet att Castellum höjt utdelning till 4.90 kr, en liten bit över vad jag läst här och där som prognos. Ett väldigt fint uppvaknande helt enkelt.

Under operationen så hade man hittat en del skadade ledytor som man putsade till, samt att man städade upp en del som ”låg och skräpade”. Ingen jättetydlig orsak till mina problem, men å andra sidan så kan det mycket väl vara många bäckar små. Läkaren sa att inga löpsteg skulle tas de närmsta 3 månaderna och att jag kör på kryckor tills vidare. Framsida lår är inte så kaxigt just nu så balansen i höger ben är helt obefintlig.WP_20160121_001.jpg

Men för mig är allt det här good news, då jag länge funderat på vad det egentligen skulle bli av hela satsningen. Nu har man hittat fel, de är åtgärdade och jag har stor tilltro på att det nu ska gå och få komma igång och springa igen på det här. Det finns ingen deadline, utan jag lägger ner tiden som behövs så att det får ta den tid det ska. Härifrån ser jag det bara som att jag kan ta mig uppåt, framåt och bortåt dit mitt mål finns!

Närmsta tiden innefattar mycket simpla styrkeövningar, lära sig att gå på nytt samt behålla bandagen på till snitten läkt ihop, det ska jag kunna klara av. Tanken om att åka vasaloppet får nog skjutas på framtiden ett år i alla fall, knät ska må bra nu först och främst.

Kul saker har ju även hänt på börsen som jag nämnde tidigare med Castellum, samt att Starbreeze har inlett ett avtal med koreanska Smilegate som utannonserades idag, men det blir ett eget inlägg för sånt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s