Novembers utgifter

Sista sammanställningen för november är det dags för, mina utgifter.

Mat: 2,403.00
Boende: 2,750.00
Resor: 0.00
Löpning: 530.00
Övrigt: 1,110.00
Totalt: 6,793.00

Egentligen inte så mycket att orda om på alla de olika kategorierna, mer än att mat-delen har ökat lite grann då vissa veckor har varit lite upphackade och matlådor har varit svårt att få till.

Positivt att jag fortfarande ligger under 7000 kr/månad, ett litet riktmärke jag kanske kan ha framöver. Jag var även snubblande nära att bli spargud för andra månaden på raken, men fick nu nöja mig med att ”bara” vara badass på 74%.

December ser ut att bli en tyngre månad, inte att jag kommer gå back, men att då hålla upp den fina raden som jag kommit igång med. Tiden är oftast knapp nu fram emot jul samt att det läggs en del pengar på firandet av högtiderna kommer definitivt belasta kontot den här månaden.


 

Sen tänkte jag även ta och skriva lite om att smekmånaden är nu slut med bloggen. Inledningsvis fanns många saker att avhandla, som nu tunnats ut ju mer tiden har gått. Vad frekvensen på inläggen skall vara har varit osagt och kommer nog förbli det framöver också. Som jag nämnt tidigare så kan man följa mig på twitter där det blir lite lättare med dagliga uppdateringar. Projektet kommer att fortgå och all tid jag har för att fylla bloggen med inlägg är jag glad för! Och jag lovar att ni läsare inte kommer missa de stora milstolparna på väg mot 2020.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s